Selamat Membaca :)

segmen : tambah follower sampai pening

cuti-cuti hujung minggu ni nak join segmen lah


sape-sape nak join boleh pergi ke blog yaya

xpernah join segmen , ni first time join , 
harap betol-betol dapat tambah follower sampai pening lah kan ,
haha  : )

13 comments:

  1. Thankz join ,

    Ni list peserta . Slmt berblogwalking smpi pening ,

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. hi! pka dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. jom jemput dtg blog saya, dah follow

    http://www.aynoranur.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening-by.html

    ReplyDelete
  4. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  5. done follow here, follow me back k ;)

    http://kasihdani.blogspot.com/2010/01/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  6. http://puple96.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    dri segmen yg same .. miera follow sini

    ReplyDelete
  7. http://kidichi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    from same segment

    ReplyDelete
  8. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. dr sgment sama

    http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  10. hai.. follow blog ni dari segmen yg sama.. jemput follow blog sy ye.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. hye...
    dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. As-Salam.
    Salam kunjungan dari segmen yang sama. Bercadang untuk berkongsi ilmu yang ada dalam dunia blog. Meh meh singgah di blog www.hasrulhassan.com

    Entri pilihan:
    Tips Mendapatkan 1000 Pageviews Sehari! - berdasarkan pengalaman sendiri
    10K Pageviews Sehari - Satu lagi rekod baru

    ReplyDelete
  13. K
    [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak siFaqir 'ilmu

    ReplyDelete