Selamat Membaca :)

mencari barang keperluan =)

haha , arini penat lahh , pegy jalan2 shopping2 beli barang2 keperluan untuk start kerja,
haha , shopping lah sgt kan ?? 
tadi uda pegi beli ni ha 



pastu nak p cari kasut , dah peraturannya kena pakai kasut yang berjenama BATA je kan , so xdek pilihan la 
kat tempat uda ni ada 1 je kedai BATA , masuk2 dah la xdek ygt berkenan , dah ada tu xdek size lak , 
so esok lah p cari at KUANTAN lak ,, 

td ade jugak pegi photostat segala sijil2 yang ada , supervisor uw mintak hari tuhh , 
die ckp nak bg fail pekerja uh tebal sikit , nampak la mcm orang 
yang penah bersekolah , die cakap la , 
huuu =)


1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete